مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر مرخصی ازدواج

سلام و عرض احترام؛
پرسش من این است که اگر ازدواج کارمند در دو مرحله با فاصله زمانی انجام شود (مثلاً با فاصله یک سال) که در نوبت اول فقط عقد کرده باشد و در نوبت دوم جشن عروسی گرفته باشد، مرخصی ازدواج به کدام نوبت تعلق می گیرد؟ آیا کارفرما برای دادن سه روز مرخصی ازدواج مندرج در ماده 73 قانون کار باید مدرکی دال بر صحت ازدواج فرد طلب نماید؟

با تشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

انتخاب با کارگر است که سه روز را چطور خرج کند اما مدارکی مثل دعوت نامه جشن می تواند از امارات قضیه باشد