مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده به لحاظ توقف اجرای حکم

سلام عرض ادب سه نفر بودیم مشروب برای یک نفرمون بود ولی مارو هم گرفتن اون یک نفر گردن گرفت ولی به ما 6 ماه حبس تعزیری دادند با ده ضربه شلاق وپنج برابر عرف قیمت مشروب جریمه به ما رای غیابی دادند ماهم واخلاقی زدیم برامون مختومه شدند پرونده به لحاظ توقف اجرای حکم صادر شد ابلاغ اومد قبلش هم گفتن بیاییم دادسرا ارشاد یعنی چی معنی آن چی هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا ابتدا پرونده به دادسرا ارشاد فرستاده میشود اگر دو بار اقرار نکنید ثابت نمیشود . در هر صورت باید حزییات بیشتری بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که این امر را حضوراً پیگیری بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً پرونده به دادسرای ارشاد ارشاد داده می‌شود اگر قبلا سابقه نداشته باشید به احتمال زیاد برای شما کلاس خواهند گذاشت

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام حضورا مراجعه بفرمایید به اجرای احکام

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
حضورا پیگیری نمایید البته همراه خود ضامن داشته باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم با حضور در مرجع احضار کننده هستید