مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند موتور سیکلت

با سلام و خسته نباشید.یه موتورسیکلت صفرکیلومتر سند سفید از شخصی بصورت نقد خریدم و این شخص از نمایشگاه بصورت چکی خرید
نمایشگاهی با ترفندی با تلفن شخص اول که ما خریدیم زنگ زد و من و یکی دیگه از خریدارای ساده مثل من رو کشوند خانی آباد و‌موتور و قولنامه رو از من گرفت و طی شکایت قاضی از فروشنده ای که ما خریدیم ازش وثیقه سند خودرویی که مشخص نیست اصلا وجود داره یا نه گرفت چون شکایت و کلاه‌برداری های دیگه داره و قولنامه من و قولنامه و چک هایی که بین خودش و فروشگاه بود رو ارائه داد
بعد از اون شخص متواری شده و اصلا نیست
الان نمایشگاهی میگه سند نمیزنم چون پولمو نصفشو گرفتم درحالی که ما هردوشخص نقد پرداخت کردیم و بیمه هم کردیم بنام خودمون
الان الزام به تنظیم سند میشه زد از فروشگاه؟با درنظر داشتن اینکه پولشو کامل نگرفته و اصلا ما با نمایشگاه قولنامه نداریم و نمیشناختیمش و شخص دوم متواری شده و قطعا حضور پیدا نمیکنه

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

علیه فروشنده قبلی و اولین فروشنده دادخواست دهید