مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه ورزشی

با سلام
بنده در حادثه ورزشی دچار شکستگی و خرد شدگی مچ دست شده ام ،کارشناسان بنده را 20 درصد به نفع بنده نوشته اند ،پزشکی قانونی دیه و ارش صادر کرده است،میخواستم بدانم آیا 20 درصد از مجموع دیه و ارش به مصدوم داده میشه یا اینکه دیه جدا از نظر کارشناسان هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

معادل همان 20 درصد دیه دریافت می‌کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معادل همان بیست درصد دیه به شما تعلق خواهد گرفت.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه بیست درصد در وقوع حادثه مقصر باشید از دیه متعلقه بیست درصد کسر و الباقی به سما تعلق خواهد گرفت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد