مشاوره حقوقی رایگان - خسارت آسیب دیدگی حین کار

درود.من کارمند شرکتی بیمارستانم حین جابجایی بار با بالابر دچار شکستگی پا شدم. میخواستم بدونم برای دریافت خسارت باید از کجا پیگیری کنم و به من گفتند که برای درمان اعلام نکنید حادثه حین کار بود.
حالا باید چیکار کنم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نظریه بازرس اداره کار مطابق گزارش حادثه محل

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حادثه حین کار بایستی از طریق بازرس اداره کار محرز شود و در این ارتباط گزارش تهیه شود تا شما بتوانید در این خصوص خسارات مربوطه را دریافت نمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شرکت بیمه حوادث داشته باشد و شرکت گزارش حادثه تنظیم نماید باید بیمه ، دیه شما را پرداخت نماید
در غیر این صورت از ‌کارفرما شکایت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اتفاقا برای درمان باید اعلام نمایید که حادثه حین کار بوده است و از طریق اداره کار پیگیری نمایید.