مشاوره حقوقی رایگان - سوال جهت مردی که صیغه اش بودم

سلام
بنده خانمی هستم که طلاق گرفته ام و بعد از طلاقم آقایی متاهل وارد زندگیم شد با کلی وعده که من همه جوره تو را حمایت مالی میکنم و صیغه من بشو، صیغه بین خودمان خوانده شد با اطلاع مادرم و یکی از دوستانم، ولی از ترس فهمیدن همسرش جایی ثبت نکرد چون قبلا جلوی خانواده اش زن صیغه ای قبلیش لو رفته بود ، الان بعد از 8 ماه ارتباط با ایشان کات کردم و هرچه اصرار کرد برنگشتم و ان هم گفت تمام مبالغی که به حسابت واریز کردم را باید برگردانی ،الان هم اظهارنامه برای من از ان اقا امده است ، و نوشته پول ها را جهت شراکت واریز کردم و باید پس بدهی و اگر شکایتش را ثبت کرد من چطور باید از خودم دفاع کنم در مقابل قاضی ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنویسید عقد موقت شما بودم و نفقه اینجانب بوده و شاهد هم دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ما در عقد موقت نفقه نداریم
می‌توانید بفرمایید که عقد موقت بودید و بابت مهریه شما بوده

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

نفقه در عقد موقت برعهده زوج نیست مگر شرط شده باشد اعلام کنید بابت مهریه بوده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید شراکت خود را ثابت کند اصل بر مدیونیت و عدم تبرع است اثبات خلافش با ایشان است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما اقدام علیه خود نموده‌اید لذا وقتی به صورت شخصی نه قانونی صیغه می‌خوانید هر چند موضوع از لحاظ شرعی فاقد اشکال است ولی عواقب قانونی آن به قوت خود باقیست از جمله شکایت اخیر ایشان که به احتمال زیاد شما محکوم به استرداد کلیه مبالغ خواهید شد. لذا جهت ارائه راهکار قانونی بهتر است از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
متن مبایعه نامه تنظیمی با مشاور املاک نیازمند بررسی است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود می توانید اظهار نمایید از بابت مهریه بوده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر خواهان ادعای مهریه هستید باید ابتدا زوجیت شما اثبات گردد تا بتوانید مدعی مهریه شوید
و ..