مشاوره حقوقی رایگان - استخدام پرسنل نظامی انتقالی و کفالت مادر

سلام بنده معافیت کفالت از سربازی را دارم یعنی سرپرست مادر و کفیل مادر شده ام، خواستم بدانم اگر استخدام کادر سپاه یا هر اورگانی شدیم که نظامی بود، می‌توان انتقالی گرف به شهر خود یا یا همچین چیزی هست که بزارن آدم در شهر خودش کار کنه به علت سرپرستی مادر و کفالت مادر و اینکه مادرم تنها نباشه چون جز من کسیو نداره که بهش رسیدگی کنه به کاراش ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام الان نمی‌توان در این خصوص نظر داد چرا که ارگان مربوطه امکان دارد تعهداتی برای شما لحاظ نماید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،پرسنل نظامی ،موظف به خدمت در مناطق مختلف هستند،محل خدمتشان ثابت نیست.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط استخدام سازمان مربوطه است می‌توانید پیگیری فرمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اداره امور مالیاتی مالیات لحاظ خواهد نمود و شما باید مراتب را بعنوان دفاعیات خود نزد ممیز با دلایل موجود ارائه دهید.