مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن کالای فروخته شده

سلام خسته نباشید دوروز پیش من گاز فردار رو در سایت درج آگهی فروش رفت ولی وصل نبود خریدار اومد وپسند کرد ومن هم بهش گفتم با دقت کالارو نگاه کد از نظر من هیچ مشکلی نداشت ولی الان تماس گرفتن که گاز با فندک خودش روشن نمیشود و باید پس بگیرید لطفا راهنمایی کنید آیا باید پس بگیرم یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر سالم نبوده اری وگرنه مسولیتی متوجه شما نیست
توافقات حاصله حائز اهمیت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر کالا سالم نبوده باشد شما بایستی کالا را پس بگیرید لیکن در این خصوص توافقات اولیه فروشنده و خریدار از درجه بالای اهمیت برخوردار است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نحوه توافق خودتان دارد اگر گاز به صورت سالم تحویل داده شده و آن به تایید خریدار رسیده معامله صحیح است در غیر این صورت باید مسترد گردد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر از موارد عیب باشد در زمان فروش حق فسخ برای خریدار هست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که عیب حین فروش موجود بوده باشد فسخ متصور است می‌توانید گاز را تعویض و یا مبلغ را مسترد کنید