مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن کالای فروخته شده

با سلام. خرداد 98 یک دستگاه صحافی به قیمت 9 و نیم میلیون فروختم. خریدار 3 و نیم میلیون نقد داد و باقی آن قرار شد طی یک فقره چک 3 ماهه تسویه کند. دستگاه تست شد و تحویل داده شده ولی بعد از چند روز که مراجعه کردم چک را ندادند و بعد از صحبت های بسیار قرار شد به صورت 60 به 40 کارکرد دستگاه بین طرفین تقسیم شود و دستگاه نزد ایشان باشد و من هم کار به ایشان بدهم تا تسویه انجام شود. حدود یک سال و نیم گذشته و 5 میلیون برای من کار زده است و حدود 30 ملیون هم برای خودش وقتی برای تسویه رفتم گفت من فقط باقیمانده قیمت دستگاه را باید به شما بدهم و شما هیچ حقی در کارکرد آن ندارید از آن جایی که ایشان به قرارداد اولیه عمل نکرده اند، میتوانم دستگاه را پس بگیرم یا نه؟ کارکرد دستگاه در این مدت را چگونه بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

اگر براساس توافق جدید شریک شده اید میتوانید سهم الشرکه خود را مطالبه نمایید ودیگر حق مطالبه ثمن معامله را ندارید

سروناز بوجار زاده

سروناز بوجار زاده :

شما اجرت االمثل ایام تصرف را باید از طریق دادگاه مطالبه کنید یعنی پول منافع را ،بابت بازپسگیری دستگاه دادخواست استرداد بزنید،دوست عزیز این مباحث گسترده است و نمیتوان در ند جمله پاسخ کاملی داد