مشاوره حقوقی رایگان - تخریب انباری در پارکینگ شخصی

باسلام خدمت وکلای عزیز، ساختمان ما 4 طبقه تک واحدی هست که کلا دو تا پارکینگ مختص به واحد 2 و 4 اختصاص دارد درقسمت پارکینگ اینجانب از قبل سه تا انباری ساخته شده که یک انباری اینجانب (واحد2)واحد 3 و واحد4 لطفا راهنمایی بفرمایید برای خراب کردن و عدم استفاده دو طبقه دیگر چه اقدامی باید انجام دهم طبقه 4 تذکر دادم ولی اقدامی نمی کند.سپاس وتشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
هرگونه تغییر در مشاعات ساختمان باید با رضایت کلیه مالکین باشد و البته نیاز بهومجوز شهرداری نیز خواهد بود ،تغییر بدون مجوز شهرداری در زمان انتقال هر کدام از واحدها با مراجعه کارشناس شهرداری باعث اعلام مغایرت با پایانکار خواهد شد و از انتقال جلوگیری بعمل خواهد آمد.

توفیق احمدخیاط

جناب آقای توفیق احمدخیاط :

سلام. اگر در سند واحد سه که می فرمایید انباری قید نشده باشه و بعداً درست کرده باشند، به علت اینکه ایشون در مشاعات ساختمان بدون اجازاه سایر مالکین تصرفات انجام داده، می تونید با توجه به مقررات قانون تملک آپارتمان ها و سایر مقررات عام قانونی، میتونید دعوای خلع ید و تخریب انباری در مورد اون قسمت مشاع رو در دادگاه مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از قبل ساخته شده باشد و در قرارداد آنها قید شده باشد کاری نمیشه کرد