مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا امانتی

باسلام من چندین سال پیش قصد سفر کردم ومقداری طلا رو پیش یکی از اقوام به صورت امانی قرار دادم بعد از این که از سفر برگشتم دزد آمده بوده خونه اقوام من وطلا های من رو برده بوده که پرونده تشکیل شده ودر دادگاه قرار گرفت الان دوازده ساله دزد پیدا نشده است و آن فردی که من طلا رو بهش امانت داده بودم هم می گوید طلا رو من نبردم دزد برده اگر گرفتنش وطلا ها رو داد میدمش به شما. آیا آن فردی که من طلا رو بهش امانت دادم نباید طلاهای من رو برگردونه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید شرایط مربوطه بررسی شود تحت شرایط مسولیت مدنی دارد و باید طلا را پس بدهد و جبران خسارت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در این خصوص اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید طلا را پس بدهد و جبران خسارت کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عقد ودیعه عقدیست جایز و مستودع در صورت تلف مورد ودیعه، ضامن نیست مگر شرط ضمان.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر عنصر سپردن طلاها به رسم امانت را اثبات نمائید آن شخص طبق قانون موظف به استرداد طلاها می‌باشد.