مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار آپارتمان

با درود برای گرفتن پایان کار یک آپارتمان قدیمی ساز تک واحدی چهار طبقه به شهرداری مراجعه کردم ماموری برای بازدید آمد و گفت در آپارتمان شما تخلفی نشده است ولی در واحدهای دیگر تخلف دیده میشود. پرونده آپارتمان من به کمیسیون شهرداری فرستاده شده است آیا کمیسیون با وجود این که آپارتمان من تخلف ندارد میتواند به صرف تخلف سایر آپارتمان ها که اینجانب از آن ذینفع نبوده ام اقدام به پرداخت خسارت از اینجانب نماید؟ با سپاس

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در واحد شما تخلفی صورت نگرفته باشد زمانی برای شما متصور نیست و واحد متخلف جریمه یا قلع و قمع می‌شود