مشاوره حقوقی رایگان - تمدید مهلت اجرای احکام

با سلام. بنده رضایت شکاک را دارم و با قید سند بیرون هستم ابلاغیه ای اجرای احکام 10 روز از موعدش گذشته و بنده 2 بار از سامانه نوبت دهی اجرای احکام را ثبت کردم 20 روز از ابلاغیه میگذرد پرسشم این است که تا چند بار میتوانم از سامانه‌ نوبت را تمدید کنم؟ آیا با تمدید کردن نوبت از سامانه قضایی اجرای احکام حکم جلب را صادر میکند یا خیر؟

پاسخ ها :

تمدید مهلت اجرای احکام نوبت دهی اجرای احکام اجرای احکام حکم جلب