مشاوره حقوقی رایگان - اتهام گرانفروشی کالا

سلام. من چند وقت پیش به یک شخصی جنس فروختم با فاکتور و درست این بنده خدا گفت من این جنس هارو نمیخوام از طریق تعزیرات شکایت کرد بابت کم فروشی و گران فروشی الان برای من نامه اومده که بروم. آیا این موضوع باعث زندانی یا جریمه می‌شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید ادعای طرف مقابل اثبات گردد و در صورت اثبات گرانفروشی ، مجازات جزانقدی خواهید داشت و مجازات حبس ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گران فروشی و یا کم فروشی باشد جریمه تعیین می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام معمولا جریمه نقدی است مجازات گرانفروشی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زندانی خیر جریمه اری امکان پذیر است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

زندان خیر .اما ممکن است جریمه شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای گران‌فروشی و کم‌فروشی از سوی قانونگذار جریمه تعیین شده است و برای این امر حبس و زندان تعیین نشده است.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام خیر جزای نقدی فقط اگر اتهام سمت شما باشد محکوم‌میشین