مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون

با احترام بنده با 28 سال خدمت در فراجا و32درصد در خصوص پرونده‌ای اخلاقی که برای من تشکیل شد رای کمیسیون استانی حکم بر معافیت بنده صادر و بعد از مدتی کمیسیون فراجا رفتم حکم بر دو سال تنزیل یک درجه به صورت موقت دادند. آیا راهی دارد که این حکم شکسته شود ویاکم شوداگر اعتراض به دیوان بزنم امکان دارد که تنبیهات بیشتری در نظر گرفته شود؟ خواهشا راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله میتوانید اعتراض به رای نمایید، بهتر است جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی به حکم صادر شده اعتراض نمائید.
در مرحله تجدیدنظر، تنبیه در نظر گرفته شده در حکم بدوی، افزایش پیدا نخواهد کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر در مهلت قانونی اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید