مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال محجور به قیم

با سلام و احترام.معروض می دارد.یکی از بستگانم دارای فرزند با ناتوانی ذهنی و محجور می باشد که فاقد ولی قهری هستند و پدر در زمان حیات طی مرقومه ای با دستخط دیگری ولی امضا پدر اظهار داشته پس از وفات من نگهداری فرد محجور به یکی از برادران( مشخص) واگذار و قدرالسهم ارث پس از فوت وی (برادر محجور) به برادر مذکوربه عنوان قیم برسد .آیا در صورت وفات برادر محجور 1_آیا مرقومه پدر به عنوان وصیت تلقی و به آن صرفا از باب ثلث اموال باید عمل کرد یا این که کل ماترک متعلقه به برادر فوق الذکر می رسد 2_اگر پس از فوت پدر سایر وراث در زمان تقسیم ترکه جز یک نفر بر وصیت پدر موافق نباشند تکلیف تقسیم مال محجور به چه صورت خواهد بود. بسیار ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی سند تنظیمی است
باید مشخص گردد که آیا وصی تعیین شده است یا خیر
و