مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف اموال محجور بعد از فوت

با سلام وتشکر،کسی که صددرصد بدلیل سفاهت محجور باشد ، و به حکم دادگاه قیم تعیین و وظیفه نگهداری محجوربا قیم می باشد، بعداز فوت محجور تکلیف اموال محجور چیست؟ایا قیم بابت نگهداری محجور چیزی بیشتر یا هزینه ای دریافت می کند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وظیفه قیم پس از مرگ محجور منتفی است وهزینه او برحسب آنچه دادگاه تعیین کرده از ماترک محجور دریافت می دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله قیم می تواند مطالبه هزینه های نگهداری از محجور و اموال وی را از اموال محجور مطالبه نماید ما بقی اموال بین وراث تقسیم می شود