مشاوره حقوقی رایگان - سهم زمین کشاورزی

سلام و ادب به اسم یک نفر چهار سهم به ثبت رسیده و تحدید حدود به عمل نیامده و سند صادر نشده...این در حالی که هست عرفا از قدیم الایام ایشان سه سهم داشته بعد از هشتاد سال نوه هاش میتونند چهار سهم بگیرند یا این که عرف مقدم هست؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام طبق ‌توافقات درخواست اثبات مالکیت بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامابتدا می‌بایست حق ایشان از طریق دادگاه اثبات شود سپس می‌توانند سهم خود را دریافت کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود و