مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن شخص گمشده

با سلام ضمن تشکر ازسایت خوبتون..من یک دایی دارم متولد44هست زمانی که 15ساله بود خودش رفت ودیگر هیچ خبری ازش نشد..امروز از یکی شنیدیم یک همچین آدمی تو اصفهان دیده آدرس داده که فلانی را میشناسه و گفته که چند سالی که فرار کرده اومده اصفهان واین که اسم و فامیلش رو عوض کرده..و قبلا تو همین روستای خودمون بوده...چنین آدرسی داده..گفته که تا خود روستا هم میاد ولی نمیادخودش رو معرفی کند..من کد ملی دایی ام رو دارم چطور میتونم پیگیری کنم درصورتی که اسم و فامیل عوض کرده...

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از طریق پلیس محترم آگاهی پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....