مشاوره حقوقی رایگان - ارش دیه

سلام وقت بخیر
نامه دادگاه به بیمه
1.هشت درصد دیه کامله بابت شکستگی بخش ابتدایی استخوان ران چپ که تحت جراحی و تثبیت قرار گرفته با التیام بدون عیب 2.خونریزی زیر پرده مغزی با التیام مطلوب و ارش سه درصد دیه کامله
سوالم اینه که گزینه 2، سه درصد ارشِ ذکر شده برای همه موارد گزینه 2 هست، یا خونریزی مغزی دیه جدا دارد اضافه بر سه درصد ارش و اگر دیه جدا دارد چرا دقیق ذکر نکردند؟
سوال دیگه اینکه میشه به حکم قاضی اعتراض کرد واگر میشه تا چه موقع مثلا بعد از اینکه بیمه دیه رو واریز کنه اعتراض ممکنه؟
ممنون

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام وقتی رای صادر شد میتونید اعتراض کنید نظر پزشکی قانونی هم قابل اعتراض هست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به نظر پزشکی قانونی اعتراض می کردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست در مهلت مقرر به نظریه پزشکی قانونی اعتراض می کردید
کلا 11 درصد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی در مهلت مقرر قانونی به نظریه پزشکی قانونی اعتراض می‌فرمودید.