مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالای خریداری شده

سلام وقت بخیر
من دو ماه پیش دقیقا عید کریسمس که میشه 10 دی ماه زمانی که دلار 50 تومن بود رفتم بانه برای خرید یخچال و لباسشویی، فروشنده من رو برد مغازه تا خریدام رو بکنم وقتی کالاها رو انتخاب کردم و بیعانه واریز کردم 35 میلیون، به من گفتن نهایتا تا یک هفته میفرستم به اردبیل(از بانه به اردبیل) ولی الان بیش از دوماهه نفرستاده بعد میگه کالا موجود نیست بعدا فهمیدم که موقع خرید هم کالا موجود نبوده و من رو گول زده است.
الان همون یخچال و لباسشویی گرون شده، من وقتی یخچال 68 میلیون بود خریدم یعنی بیعانه دادم ولی الان یخچال شده 100 میلیون و لباسشویی هم شده 35 میلیون (لباسشویی هم موقع خرید 25 تومن بود) چون مرز بسته شده و دلار هم 60 تومن هست و کالا ها گرون تر شدند.
و الان هم میگن باید مرز باز شد تا بفرستم
و دیگه تلفن رو هم جواب نمیدهند.
بعد عروسی من هم نزدیک هست و باید کالاها به دستم برسد.
میخواستن بپرسم میتونم شکایت کنم و کالاهام رو بگیرم از او؟
و برای شکایت به کجا باید مراجعه بکنم؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید