مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف پلاک خودرو توسط خریدار

بنده 3 ماه پیش خودرویی خریداری کردم که قولنامه آن در بنگاه تنظیم شده بود و مبلغ معامله کامل پرداخت کرده بودم و وکالت یک ماهه دریافت نمودم اما به دلایلی نتونستم تعویض پلاک انجام بدهم با تماس به فروشنده قرار بر این شد نوبت تعویض پلاک دریافت کنم بنده نوبت دریافت نمودم و با فروشنده هماهنگ کردن که در چه روزی در مرکز تعویض پلاک حضور داشته باشه و بنده در تاریخ دریافت نوبت در مرکز تعویض پلاک حضور یافتم و اما فروشنده به دلیل درخواست پول بابت نصف حق بیمه شخص ثالث حضور نیافت در صورتی که خودرو بنده با بیمه نامه شخص ثالث خریداری کردم و فروشنده خود بیمه نامه شخص ثالث از شرکت بیمه خریداری کرده بود.
حال بعد از گذشت یک ماه از تاریخ نوبت تعویض پلاک که فروشنده حضور نیافته ، فروشنده اقدام به توقیف پلاک نموده و خودرو به پارکینگ منتقل نمودند.
اکنون بنده قصد شکایت از فروشنده رو دارم و همچنین جهت رفع توقیف چه اقدامی باید انجام بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید حسب مورد یا شکلیت کنید یا دادخواست‌ حقوقی بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا برای ایشان یک اظهارنامه ارسال نمایید تاریخی را مشخص کنید در صورت عدم حضور دادخواست بدهید خودرو را توقیف و هزینه‌های خود را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود دادخواست متناسب مطرح گردد راه حل وجود دارد