مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف پلاک خودرو توسط خریدار

با سلام بنده یک خودرو در تاریخ 28.دیماه 1402 خریداری کردم.با قولنامه و وکالت تعویض پلاک و در زمان خرید هیچ گونه شکایتی برروی پلاک خودرو نبود.در تاریخ 17 بهمن ماه به مرکز تعویض پلاک مراجعه کردم برای فک پلاک که به من گفتند شکایت قضایی دارد بابت چک و تاریخ شکایت و اقدام یک بهمن ماه بوده یعنی بعد از تاریخ سند بنده که در تعویض پلاک یک نامه به من دادند گفتند باید مراجعه کنم به دادگستری شهر دیگر که شکایت شده خواستم بدانم باید حضوری وبامدارک مراجعه کنم به آن دادگستری یا از طریق دفتر قضایی برای رفع توقیف اقدام نماییم؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد می توانید مشاوره تلفنی بگیرید تا راهکار درست ارایه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید و در دادگاه با ارائه دلیل ادعای خود را اثبات نمایید