مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در خیانت در امانت

با سلام
بنده در سال 97 دو فقره چک از شخصی گرفتم که در وجه خودم نبود ولی حواله کرد داشت و چک هارو به برادر دادم و برادرم گوشه پشت چک یک امضای الکی زد و اسم شخصی که نامش در چک بود نوشت و بعدش با کارت ملی خودش چک هارو وصول کرد ، سه ماه بعد صاحب چک شکایت کرد ولی بازپرسی شکایتش رو رد کرد
صاحب چک مجددا در سال 99 از بنده به عنوان خیانت در امانت و از برادرم به عنوان جعل شکایت کرده است ، خواستم بدونم که الان شامل مرور زمان میشود یا خیر ؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید