مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در خیانت در امانت

در سال 93 اقلامی به مبلغ دو میلیارد از شخصی خریداری گردید و مبلغ یک میلیارد آن پرداخت گردید و طبق صورت جلسه ای مقرر شد بعد از کارشناسی اقلام مذکور توسط کارشناس مورد وثوق خریدار و در صورت تایید کارشناسان مابقی مبلغ پرداخت گردد . که کارشناسان ارزش مواد مذکور را نصف ارزش آن یعنی در حدود یک میلیارد اعلام کردند . بنابراین به فروشنده اعلام می گردد خرید مورد قبول نمی باشد و با عودت وجه دریافتی و مابقی مطالبات خریداری شده که از خرید های قبلی می باشد اقلام خود را پس بگیرد که فروشنده اقدام نمی نماید . و در سال 95 اقدام به ارسال اظهارنامه نموده که در صورت عدم عودت اقلام تا ده روز اقدام به شکایت از خریدار خواهد کرد که این مهم تا سال 99 اتفاق نمی افتد حال نسبت به خیانت در امانت شکایت کرده و در دادسرا حکم به موقوفی تعقیب بر اثر مرور زمان صادر کرده است طبق ماده 11 سال 1399 و فروشنده به رای نهایی دادسرا اعتراض کرده است آیا امکان تغییر رای دادسرا وجود دارد ؟

پاسخ ها :

مرور زمان در خیانت در امانت خیانت در امانت پس دادن کالا عودت وجه مرور زمان