مشاوره حقوقی رایگان - غبن در معامله ملک

با سلام. اینجانب ملکی را د رتاریخ 98/12/5 از دو نفر شریک که سازنده ملک هستند، از طریق معاوضه ملک خودم و پرداخت 240میلیون تومان تفاوت خریداری نموده و در تاریخ 98/12/26 ملک جدید را تحویل و ملک خودم را تحویل داده و وکالت فروش به ملک خودم را به ایشان داده ام.
در تاریخ 99/2/3 طرفین اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر غبن فاحش در معامله و خواهان دریافت تفاوت و یا فسخ معامله اند. ایا بعد از گذشت 2ماه از تاریخ معامله و اینکه در قولنامه، خیار غبن اسقاط شده و طرفین سازنده بوده و از قیمت املاک اطلاع کافی دارند امکان برنده شدن وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توضیحاتی که فرمودید احتمال پیروزی سازندگان ملک کم هست.......... البته نیاز به بررسی بیشتر مدارک وجود دارد