مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند خرید ارز دیجیتال

با سلام خدمت همه عزیزان. بنده یک دانشجو هستم داخل سایت درج آگهی دنبال شغل بودم که با یک نفر به عنوان ادمین ارز دیجیتال آشنا شدم و ایشون برای بنده پول واریز می‌کردند و من هم داخل صرافی خودم تبدیل به ارز دیجیتال میکردم و برای آن واریز میکردم بعداز واریز سوم حساب بلو بانک بنده بسته شد و بعد از چند وقت حساب صرافی بنده هم بسته شد بعد از 8 ماه امروز ابلاغیه در خصوص دفاع از اتهام انتسابی برای بنده آمده است که بنده باید تا فردا به دادگاه برم و از خودم دفاع کنم من از صفحه چت خودم با اون کسی که براش تبدیل انجام میدادم اسکرین شات گرفتم و دارم و از تبادلاتی که انجام دادم هم شات دارم باید چی کار کنم اگر میشه راهنماییم کنید ممنون??

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به همراه ضامن و در صورت نیاز وکیل در جلسه دادرسی حاضر شوید‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست ضامن ضامن بسپارید ضمناً می‌توانید وکیل نیز در اختیار داشته باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با مدارک گفته شده در پرونده کلاهبرداری علیه خود دفاع نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم از حساب شما کلاهبرداری شده است و باید پاسخگو باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با مدارک موجود به شعبه مراجعه کنید. باید پرونده مطالعه شود