مشاوره حقوقی رایگان - اثبات قسم دروغ

خانم من با نقشه کشی خانوادگی خودزنی کرده زانوی خودش را با چاقو زده انداخته سر من و منزلم را ترک کرده و هیچگونه مدارکی علیه من نداشت پدر دادگاه قسم دروغ خورد من اگر مدارک بیاورم و ثابت کنم قسم دروغ خورده قسمش باطل است؟
توی دوربین مداربسته ساختمان نشان داده شده که صحیح و سالم از راه‌پله با مادرش وبرادروبرادر خانومش خارج میشوند بدون زخم و لنک زدگی ممنون میشم اگر راهنمایی کنید برای من خیلی مهمه چون تمکین دادم میترسم همه چی به نفع اون تموم بشود

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
درصورت اثبات موضوع خودزنی قسم ایشان فاقد اعتبار خواهد بود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر مدرک بیاورید باطل خواهد شدمی‌توانید به دوربین مدار بسته نیز استناد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست مستندات و دلایل خود را به دادسرا ارائه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با دلایل و مدارک می‌توانید شهادت شهود را جرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله اگر ثابت شود موقع خروج سالم بوده سوگند او بی ارزش است