مشاوره حقوقی رایگان - درباره قسم دروغ

سلام وقت بخیر ما که دیروز در تجدید نظر دادگاه داشتیم طرفین ما دورغ به قران قسم خوردن حتی بعد قسم برگشت گفت هرکس وادارم کرد دروغ قسم بخورم دودمانش خراب کنه من هم به قاضی گفتم این چه قسمی که منو فحش میده ولی قاضی توجهی نکرد حالا میخواهم منو راهنمایی کنید تا ببینم چکار کنم یا چطوری ثابتش کنم دروغ قسم خورده هم شاهد دست به قران گذاشت هم خودش

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت است
و اصل بر برائت
مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
چه دلایلی دارید؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دلایلی برای اثبات ادعای خود دارید می‌توانید تحت عنوان شهادت کذب شکایت کنید