مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون پزشکی

سلام وعرض ادب .من درخواست معافیت اعصاب روان داده ام 6ماه به من معافیت موقت دادن .میخواستم بدونم کمیسون بخواد کسی رو بستری کند بیمارستان خودشون بستری میکنند یانامه میدهند خودطرف برود بستری بشود؟ میشه رو رای کمیسیون اعتراض زد؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نظریه کمیسیون پزشکی در خصوص معافیت شما قابل اعتراض است و صرف بستری شدن ایجاد معافیت نمی‌کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر دو حالتش وجود دارد اما گرفتن این نوع معافیت شمار از خیلی حقوق در آینده محروم خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعتراض کنید تا به کمیسیون تجدیدنظر ارسال شود