مشاوره حقوقی رایگان - تمدید گواهینامه با معافیت پزشکی

سلام
من سال 81 معافیت خدمت گرفتم سال 82 گواهینامه پایه دو ده ساله گرفتم و سال 92 مجدد تمدید 10 ساله شده
سال 97 برای دریافت گواهینامه موتور اقدام کردم فرستادن کمیسیون پزشکی و دکتر گفت پایه سه چهار ساله اما چون گواهینامه م تا 402 اعتبار داشت دنبال موتور نرفتم
الان مجدد باید برم کمیسیون ؟
آیا امکان حذف کمیسیون قبلی وجود داره که مجدد درخواست بدم برم کمیسیون پزشکی ؟
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیراگر زمان موجود است اعتراض نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه نظر درست و مناسب را کمیسیون مربوطه صادر خواهد کرد