مشاوره حقوقی رایگان - عزل کردن

با سلام من حق طلاق و حضانت بچه دو سالم رو به خانمم دادم و چند ماه قبلش وکالت تام به مادرم داده بودم خواستم ببینم میشه حق طلاق رو باطل کنم یا نه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در مورد وکالت در صورتیکه بلاعزل باشد خیر، اما در خصوص وکالتی که به مادرتان داده‌اید باید توضیحات بیشتر دهید در چه خصوص بوده است می‌توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت پاسخگویی باید مفاد وکالتنامه وکالت در طلاق بررسی گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تحت شرایطی بله که نیاز به برقراری تماس است

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

پاسخدهی متقن، مستلزم بررسی شرح ماوقع و ارتباط احتمالی دو وکالتنامه تام به مادر و وکالت در طلاق به همسر و نیز بررسی مفاد وکالتنامه طلاق اعطایی به همسرتان است.

دراینخصوص لازم است تماس برقرار نموده یا ایمیل ارسال نمایید.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
بستگی به نوع وکالت در طلاقی دارد که
داده اید بهتر است وکالت در طلاق توسط وکیل رویت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست وکالت‌نامه مورد بررسی قرار بگیرد هر دو وکالت‌نامه به اعتبار خود باقیست