مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت حلقوی ارتجاعی، صیغه

سلام وقت بخیر
بنده با دختر خانمی آشنا شدم و مراحل خواستگاری پیش رفت تا اینکه روحانی آوردند و مارو صیغه کردند تا برای کارای عقد راحت باشیم. تو صیغه شرط اذن دخول و اجازه ندادن پدر برای دخول ذکر نشد. مهریه هم داشت که پرداخت کردیم.
ما تو این مدت رابطه داشتیم که پرده از نوع حلقوی ارتجاعی بود.
پزشک قانونی که میفهمه. خواستم ببینم اگر شکایت کنن، حقی به گردن ماست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله ممکن است
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
البته اگر دختر با رضایت خودش انجام داده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر رضایت باشد شکایت منع تعقیب میخورد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی مفاد صیغه عقد ‌نکاح است
با توجه به توضیحات شما ، شرط ذکر شده باطل است
ظاهرا عقد موقت صحیح و شما می بایست مهریه را پرداخت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام تمام مهریه برگردن شماست و بایستی آنراپرداخت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چه در عقد دائم و چه در موقت دوشیزه می‌بایست اجازه پدر را داشته باشد