مشاوره حقوقی رایگان - قانونی بودن یا نبودن انجام مفاد درون صلح نامه بین بنده و پدرم

با سلام و خسته نباشید
پدرم دو پرونده قضایی داشت که شاکی آنها پدرم بوده و در این پرونده ها اگر رای به نفع پدرم صادر میشد در این صورت طرف مقابلش به پرداخت مال و متراژ بالایی زمین به او محکوم میشد.با توجه به وخامت حال پدرم و از طرفی بنابر طلبی که از او بابت مواردی داشتم ، حدود دو سال قبل از فوتش بین خودمان صلح نامه ای تنظیم کردیم که در ازای طلبم و... بعد فوت ایشان ، تنها بنده به جای او این حق را دارم که این دو پرونده قضایی توضیح داده شده را پیگیری و در صورت گرفتن رای، آن مقدار محکومیت که طرف مقابل باید بپردازد،تنها متعلق به شخص بنده بوده و هیچکس حق دخالت و اعتراض و سهم خواهی را نخواهد داشت.
حال قصد پیگیری این دو پرونده را دارم سوالم از شما وکلای محترم این است که با این تفاصیل ، آیا عمل به مفاد توضیح داده شده در این صلح نامه ی بین بنده و پدرم (با فرض بر اینکه تمام نکات قانونی دیگر در این صلح نامه کاملا رعایت شده) ،
قانونی بوده و انجام آن هیچ مشکلی نخواهد داشت؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مطابق اظهارات در اینجا معنای وکالت به نظر می‌رسد که شما صلاحیت حضور در مراجع قضایی را نداریدمی‌توانید اموالی را که صلح دارید مالک آن هستید قائل هستید می‌بایست برای آن وکیل بگیرید تا وکیل کار شما را انجام بدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قانونی است ولی برای شرکت در دادگاه باید وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرارداد صلح عادی ، باید ابتدا در دادگاه اثبات گردد
و