مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی با وثیقه

با سلام،برادر من یک وانت پیکان دارد دو ماه پیش دو نفر آمدند درب خانه و برادرم را برای بردن یک سرویس چوب که گویا جلوی درب یکی از آن دو نفر بوده به نوپان برای فروش میبرند و برادر من هم حق سرویس خود را از آن ها می گیرد در حین بردن چوبها ،مامورین انتظامی ،جلوی ماشین را میگیرد و هر سه نفر آن ها را با حکم قاضی به زندان میبرند و ماشین برادر بنده هم ،به پارکینگ میفرستند.یکی از آن دو نفر بعد دو ماه زندان با قید ضمانت به دادگاه ازاد میشود.بنده حقیر از همان ابتدا دستگیری وثیقه به دادگاه میبرم،تا حداقل تا تحقیق پرونده،برادرم را آزاد کنند.هر هفته یک حرفی میزنند وبهانه ای می اورند وقبول نمیکنند.در حالی که هر دو نفر اصلی صاحب چوب ها در پرونده اقرار کرده اند که ایشان ،یعنی برادر بنده از هیچ چیزی مطلع نیست و فقط آورده بودیم که بار ما را در قبال کرایه،به نوپان ببرد. خواهشمندم از وکلای محترم بنده را راهنمایی کنند. آیا قاضی میتواند یکی از ان دو نفر که مضنون اصلی هستند را به قید ضمانت آزاد کند واین کار را کرده، ولی وثیقه از ما قبول نمیکند که برادرم ازاد شود؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه محترم اختیارات لازم را دارد و مطابق قوانین اقدام نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با موافقت مرجع قضایی امکان صدور قرار وثیقه وجود خواهد داشت
برای صدور قرار وثیقه ، بهتر است با بازپرس صحبت کنید
و