مشاوره حقوقی رایگان - آزادی مشروط

سلام زوج به علت ترک انفاق به حبس تعزیری 11ماه و یک روز محکوم گردیده و حالا درخواست عفو مشروط نموده است ایشان در مرخصی از زندان با فرستادن پیامک های تهدید آمیز و افترا و ایجاد مزاحمت نموده است و ضمن اینکه مجددا بیش از یکسال است که از دادن نفقه اینجانبه خودداری نموده است آیا میتوانم با ارائه مدارک از عفو مشروط ایشان جلوگیری نمایم

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

شما باید شکایتی تحت عنوان تهدید و افترا مطرح کنید و هم چنین ترک انفاق ...وجود سابقه به شما کمک می کنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. خیر. چون آزادی مشروط مربوط به نوع جرم و مدت زندانی بودن و وضعیت خاص ایشون هست. ولی میتونید مجددا در خصوص اتهامات جدیدشون طرح شکایت بکنید این دفعه حکم سنگین تر و شرایط سختگیرانه تری براشون در نظر میگیرن
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer