مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی از ساختمان همسایه

باعرض سلام و ادب ساختمان قدیمی داریم دو بر یک طرف کوچه و طرف دیگر حیاط همسایه قرار دارد در حال حاضر ساختمان من سه متر جلوتر از همسایه می باشد 150سانت دیگر جلو بیایم در صورت که همسایه من رضایت نمیدهد چند متر باید فاصله قانونی می باشد

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام قواعد پیشروی و ارتفاع و سطح اشغال هر محله از هر شهر با یکدیگر متفاوت هستند. ازشهرداری محل سوال بفرمایید