مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت شارژ به دادگاه بدليل مديريت بی شرف

باسلام من و مادرم بيش ١٤ سال ساكن آپارتمانی هستيم ليكن از سال ٩٤ تا كنون همسايه بالای سرمون كه انسان بی شرف بی وجدانيس خودش و همسرشون در اينجا ساكن شدن بنده به دليل ازار اذيت ايشون بارها از سال ٩٤ تا كنون ١١٠ كردم ولی با ازار ايشون مديريت قبلی ملک رو فروختن ايشون از سال ٩٧ بدليل بی صاحبی ساختمان اقدام به مديريت سر خود كردن ساكنين بخاطر اينكه از ازار اذيت ايشون در امان باشن چيزی بيان نكردن ليكن و بنده تا مورخ برج ٣٠/٦/٩٨ به ايشون شارژ پرداخت كردم ليكن بدليل از حد گذشتن ازار اذيت از پرداخت شارژ خودداری كردم اقدام به شكايت فحاشی ازار اذيت و ضرب شتم صورت گرفته از طريق قانون نمودم
و حتی اقدام گذشتن دوربين در محدود خود نمودم كه ايشان شكايت كرد و موفق نشد
لذا ايا امكان پرداخت شارژ به صندوق دادگاه وجود دارد
چون اين بی شرف انسان نيست كه مدير محسوب شود ايشون مشكل اعتياد دارند ممنون ميشم راهنمايی كنيد

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

مدیر ساختمان توسط ساکنین تعیین می شود و هیچ کس نمی تواند بصورت خودجوش به مدیریت ساختمان منسوب گردد
هیچ یک از ساکنین تعهد پرداخت شارژ به غیر از مدیر منتخب ساکنین را ندارد

فحش هایی که در این ستون نوشته اید را ما خواندیم اما بعید میدانم به مخاطب واقعی برسد
لطفاً شأن خود و مشاورین حقوقی را رعایت کنید