مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی از طریق اینستاگرام ادمین پول گرفت به کارت دیگر زدم

با سلام و خسته نباشید من از طریق یک پیج لباس یک لباسی انتخاب کردم و 10میلیون واریز کردم بعد متوجه شدم عکس ها از یک پیج خارجی هستن ولی ایشون اصرار کردن همین رو بهتون تحویل میدم بعد از 10روز چیزی که به من تحویل دادن اصلا اون نبود ...بعدش من پی ام دادم دیگر جوابم رو ندادند و یک زمان های خاصی حضوری دارن با شوهرم رفتم حتی تهمت دزدی هم زدند و الان شکایت کردم چند تا از تو پیجش پیدا کردم عین من شدن و این که یکیشون اصلا کالا به دستش نرسیده است ...من کیفری دارم شکایت میکنم وهم از طریق پلیس فتا ...حتی بعد از اون استوری کرده ما دزدی اومدیم درصورتی که ما اون جا کلانتری اوردیم و ثبت شکایت کردیم میخواستم بدونم به پولم میرسم تمام عکس ها و چت هایی که با بقیه داشته و مثل من هستن دارم حتی اون ها هم میخواهند شکایت کنند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت خود را پیگیری نمائید تا سرانجام به پول خود دست پیدا کنید.