مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت در سایت شرط بندی

سلام؛ داداشم چند سالی گرفتار این سایت های شرط بندی شده ولی الان دیگر نمیرود سمتشون احتمالش هست مشکلی برای حساب بانکی هاش پیش بیاد لطف بگید چی کار باید کند؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

محتمل است.شماره کارت و حساب را تغییر داده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان مسدودی حساب و تشکیل پرونده وجود دارد.
البته اگر ادامه نده احتمال اینکه حسابش رو توقیف نکنند وجود دارد.
طبق قانون:
قمار بازی با هر وسیله‌ای ممنوع و مرتکبین آن به یک تا شش ماه حبس و یا تا (74) ضربه شلاق محکوم می‌شوند و در صورت تجاهر‌به قماربازی به هر دو مجازات محکوم می‌گردند.