مشاوره حقوقی رایگان - مدارک برای ترخیص خودرو

خودروی من توقیف شده الان دستورش ازدادستان داده که ماشین از توقیف آزاد است نامه آزادی را بردم پلیس راهور پلیس راهور من را فرستاده که بروم ستاد ترخیص خودرو فقط دستوری که دادستان داده را ببرم یا برای ترخیص مدارک دیگر لازم است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر باید از پلیس 10 نیز نامه بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است دیگر مدارک را نیز با خود ببرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
دستور دادستان و اسناد و مدارک مالکیت خودرو را و قبض پارکینگ را همراه داشته باشید.