مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت دختر در صورت فوت پدر

پسر42ساله هستم و شرایط ازدواج دائم راندارم.بادختری همسن خودم قرارصیغه گذاشتیم.پدروپدرجد و مادردخترفوت شده اند.دوبرادرکوچکتر 36و33دارد. آیابه اجازه آنها نیازی هست و آیا بعدازصیغه مستمری دخترقطع میشود.باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود خیر نیازی به اذن برادران نیست هرچند اذن گرفتن پسندیده است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر پدر و جد پدری ایشان فوت شده باشد ازدواج ایشان نیاز به اجازه کسی ندارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با ازدواج دختر مستمریش قطع می‌شود