مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه مطالبه وجه

سلام من به 4نفر دادخواست مطالبه طلب بابت قرض دادم قبلش اظهارنامه دادم به چهار تاشون الف ب ت ث
یکیشون الف در جواب اظهارنامه گفته که با آقای ب معامله داشتم و ایشان یعنی من با آقای ب پیش من آمدن و گفت طلبت را بکش و فردا از معامله پشیمان شد و من مبلغ رو به حساب آقای ت واریز کردم
سوالم این هست این در دادگاه به نفع کی هست؟ تشکر از وکلا زحمت کش

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با این توضیحات مختصر شما و تعدد خواندگان وکیل قادر به پاسخگویی متعدد نیست بهتر است جهت پاسخگویی تخصصی در دادراه تماس بگیرید