مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از کارت بانکی

باسلام امروز شخصی به همسر و خواهر بنده تماس گرفتن و گفتن که از ایشان شکایت کردند به خاطر این که مبالغی از حساب ایشان که ادعا دارند کارتشان به سرقت رفته و کارت ایشان را در برنامه درج آگهی به عنوان فروش خودرو از مردم کلاهبرداری کردند برای ما واریز شده و چون مبالغ طی چند فقره تکرار شده برای ما البته کسی که از ما خرید کرده برایشان ارز دیجیتال فروختیم الان صاحب حساب ادعا میکند کارتشان دست ما بوده ما باید چی کار انجام بدهیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود شما چون پول به حسابتان آمده باید پاسخگو باشید مگر خلاف آن اثبات شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مدارک ارائه دهید تا جنبه کیفری منتفی و
حقوقی بماند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه ابلاغ قضایی از طریق سامانه ثنا و سرشمار عدل ایران معتبر است اما در خصوص فروش ارز دیجیتال احتمال است علیه شما شکایت متصور باشد فعلاً اقدامی نکنید