مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو خودرو در پارکینگ اختصاصی

با سلام .اینجانب ساکن یک آپارتمان 10 واحدی میباشم و طبق سند تک برگی دارای یک باب پارکینگ اختصاصی که در سند به من داده شده , و با توصیف این مطلب که فضای پارکینگ بنده امکان توقف خودروی دوم را هم دارد و ضمنا مزاحم تردد و مانع دیگر خودروها هم نیست .آیا برای پارک خودروی دوم بنده , منع قانونی متوجه من میتواند باشد و یا به صورت دیگری بایستی آن را بررسی و مطرح کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید .سپاسگزارم .

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پارکینگ هر شخص متناسب با متراژ میتواند محل پارک یک یا دو یا چند خودرو باشد. لذا معیار متراژ پارکینگ میباشد نه اینکه فقط حق پارک کردن یک ماشین را داشته باشد. اگر در پارکینگ شما دوتا خودرو به راحتی پارک میشه، در واقع شما از مالکیت اختصاصی خود استفاده میکنید فقط مزاحم دیگران نباشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم استفاده از فضای اختصاصی خود چنانچه سبب مزاحمت برای دیگر مالکین نباشد مانع قانونی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اجازه پارک یک خودرو دارید و دومی نیاز به اذن دارد یا تا جایی که مزاحم نباشد