مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک توقیفی

باسلام اینجانب یک واحد مسکن مهر خریداری نمودم و در محضر بنام زدم بعد متوجه شدم کلیه حساب های نفر اول مسدود میباشد و من ایشان را نمی شناسم و در دسترس نیست حال میتوانم از فردی که ما با ایشان معامله کردیم شکایت نموده و معامله را فسخ نمایم و راهنمایی بفرمایید در وهله اول از کجا شروع نمایم . با تشکر.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. سوالتون مبهمه. مگه شما به طور قانونی آپارتمان را به نام خودتون نکردید؟
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer