مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شغل سخت و زیان آور بعد از فوت سرپرست

سلام وقتتون بخیر.
پدر من 27 سال سابقه کار داشتن که قبل از اینکه فرم بازنشستگی پر کنن فوت شدن.
کار ایشون هم راننده شرکت کشت و صنعت بوده که جزو مشاغل سخت و زیان آور حساب میشد.
ولی الان بیمه برای پرداخت حقوق ایشان برای مادرم کارش و جزو مشاغل سخت و زیان آور حساب کنه.
با شکایت به دیوان عالی چقدر احتمالش هست به نفع ما رای داده بشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به دلایل و مدارک و پیگیری خودتان دارد نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.