مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن حساب بانکی

با سلام خسته نباشید بنده در چند ماه اخیر به خاطر نیاز مالی مجبور به اجاره دادن حساب بانکی های خود شدم که پس از گذشت چند ماه حساب های بنده به کلی مسدود شدن بعدش من در سایت eers.ir ثبت نام و درخواست رفع مسدودی حسابم کردم ولی هنوز هیچی جوابی نگرفتم باید چی کار کنم کجا برم ارومیه زندگی میکنم

پاسخ ها :

تا به حال پاسخی از وکلا ثبت نشده است.

اجاره دادن حساب بانکی رفع مسدودی حساب بانکی مسدودی حساب بانکی حساب بانکی