مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن درب در کوچه بن بست

باعرض سلام
منزل ما در کوچه 6 متری هست و یک درب پارکینگ هم داریم ولی این خانه دونبش هست وبه ما به خاطر شرقا که یک کوچه یک متری بود عقب نشینی 2ونیم متری خورد و در سند ما درب ودیوارهم شرقی ودرب و دیوار غربا داده شد
انتهای این کوچه بن بست خانه ای است بعد چند سال ما تازه اقدام به باز کردن درب کردیم از طریق شهرداری وبه ما گفتن هم ناحیه وهم شهرداری که می تونید باز کنید اما همسایه بعد باز کردن درب اذیت می کند و ماشین رو از داخل کوچه 3 و نیم متری بر نمی دارد حق با کیست؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما کاربر محترم نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت جهت ارایه راهکار دقیق تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مجوز شهرداری رو دریافت کردید اما می‌بایست حقوق اشخاص ثالث نیز در اینجا حفظ شود می‌بایست موضوع توسط کارشناسان کارشناسی گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون مدنی کوچه‌هایی که انتهای آن مسدود نیست قابلیت تملک ندارد و در صورتی که شما دری بازنموده‌اید باید اجازه قانونی داشته باشید