مشاوره حقوقی رایگان - راجب زمین روستایی

سلام وقت همه بزرگواران بخیر. ملک و زمینی دارم که کنار هم می‌باشند و 3 نفر شریک میباشیم و زمینها داخل بافت روستایی نیستند و کوچه‌ ای از ملک و زمین خودمان شخصی احداث کرده‌ ایم و کوچه هم بن‌بست میباشد و دارای آب برق و گاز میباشد آیا همسایگان جنوبی ميتوانند بدون اجازه به داخل کوچه دربگذارند و ضمنا کوچه راهم طرح هادی اعلام کرده‌اند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقتی زمینی را خواسته یا ناخواسته برای معبر در نظر می گیرند یعنی همه مردم حق دارند از ان عبور کنند و مالکین اراضی ان کوچه هم حق باز کردن درب دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
اگر احراز گردد که کوچه شخصی می باشد همسایه ها نمیتوانند در کوچه درب باز کنند و

و شما باید بلافاصله شکایت نمایید